Internet sadržaji i bežično do televizora

Bez autora
Jun 10 2010

Kompanija Filips predstavila je tehnologiju koja korisniku omogućava da bežično prenosi internet sadržaje sa lap topa i reprodukuje ih na televizoru. U pitanju je novi model 7700 serije LED Eco TV koji će početi da se prodaje na jesen.Nova, "Philips Wireless Media Connect" tehnologija na taj način ide korak dalje od takozvanih "widget" rešenja koja imaju drugi televizori koji povlače sadržaje sa interneta. Ako kupite ovaj televizor, moraćete ipak prvo da u svoj lap top ugradite pomenuti softver, da bi mogli da uživate u ovoj "novotariji" koja će vam omogućiti da razmenjujete preko TV ekrana fotke, video i druge sadržaje, ili uspostavljate Skype konekcije!

Internet sadržaji i bežično do televizoraKompanija Filips predstavila je tehnologiju koja korisniku omogućava da bežično prenosi internet sadržaje sa lap topa i reprodukuje ih na televizoru.

U pitanju je novi model 7700 serije LED Eco TV koji će početi da se prodaje na jesen, rečeno je na konferenciji za novinare u Njujorku.

Nova, "Philips Wireless Media Connect" tehnologija na taj način ide korak dalje od takozvanih "widget" rešenja koja imaju drugi televizori koji povlače sadržaje sa interneta.

Ako kupite ovaj televizor, moraćete ipak prvo da u svoj lap top ugradite pomenuti softver, da bi mogli da uživate u ovoj "novotariji" koja će vam omogućiti da razmenjujete preko TV ekrana fotke, video i druge sadržaje, ili uspostavljate Skype konekcije!

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik