"LinkdIn" uskoro i preko mobilnog "BlekBeri"

Bez autora
Mar 31 2010

Najveća svetska međunarodna profesionalna veb mreža "LinkdIn" planira lansiranje aplikacije "LinkdIn" za "pametne" telefone "BlekBeri" kanadske kompanije RIM (Research In Motion).Radi se o aplikaciji koja omogućava korisnicima veći izbor načina upotrebe mreže "LinkdIn" van kancelarije i računara, preneli su danas francuski elektronski mediji. Uvođenjem aplikacije za "BlekBeri" mreža "LinkdIn" će postati najdostupnija profesionalna mreža i platforma poslovnim ljudima.

"LinkdIn" uskoro i preko mobilnog "BlekBeri"Najveća svetska međunarodna profesionalna veb mreža "LinkdIn" planira lansiranje aplikacije "LinkdIn" za "pametne" telefone "BlekBeri" kanadske kompanije RIM (Research In Motion).

Radi se o aplikaciji koja omogućava korisnicima veći izbor načina upotrebe mreže "LinkdIn" van kancelarije i računara, preneli su danas francuski elektronski mediji. Jedan od rukovodilaca u "LinkdInu" Adam Neš je istakao da će uvođenjem aplikacije za "BlekBeri" mreža "LinkdIn" postati najdostupnija profesionalna mreža i platforma poslovnim ljudima.

Oni će zahvaljujući toj aplikaciji preko "BlekBerija" imati pristup pošti, kalendaru i listi postojećih kontakata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik