Majkosoft Srbija raspisala foto konkurs

Bez autora
Apr 06 2010

Kompanija Majkosoft Srbija raspisala je nagradni foto konkurs "Koliko smo smešni dok istražujemo". Svoju fotografiju na kojoj sede za računarom surfujući, ili fotografiju na kojoj su u bilo kojoj istraživačkoj akciji, treba poslati na veb stranicu http://ie8.microsoftsrb.rs/Žiri sastavljen od zaposlenih u kompaniji Majkosoft Srbija će odabrati najbolje radove i nagraditi ih vrednim nagradama. Konkurs će se odvijati u četiri ciklusa po dve nedelje, a u svakom krugu će se deliti različite nagrade.

Majkosoft Srbija raspisala foto konkursKompanija Majkosoft Srbija raspisala je nagradni foto konkurs "Koliko smo smešni dok istražujemo", saopšteno je iz te kompanije.

U saopštenju se navodi da svoju fotografiju na kojoj sede za računarom surfujući, ili fotografiju na kojoj su u bilo kojoj istraživačkoj akciji, treba poslati na veb stranicu http://ie8.microsoftsrb.rs/

Žiri sastavljen od zaposlenih u kompaniji Majkosoft Srbija će odabrati najbolje radove i nagraditi ih vrednim nagradama. Konkurs će se odvijati u četiri ciklusa po dve nedelje, a u svakom krugu će se deliti različite nagrade. Prvi ciklus završava se 9. aprila, a poslednji traje do 21. maja. Na kraju konkursa vlasnici tri najbolje fotografije po oceni žirija dobiće Windows 7 Ultimate Edition OS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik