Netbook za dame

Bez autora
Jun 09 2010

HP Mini 210 je netbook računar koji bi svaka moderna žena današnjice poželela uz sebe. Elegantan, šaren, vrlo moćan i zavodnički nastrojen, naprosto obara s nogu. On je između ostalog i zvezda novog nastavka filma „Seks i grad“, ali i redovni pratilac mnogih modnih pista u poslednjih mesec dana.Drage naše dame, obratite pažnju na sledeće redove. Kako spojiti nove tehnologije, moderan dizajn i šarm poslovne i nezavisne žene 21. veka u jedan PC, pitanje je koje je dugo mučilo dizajnerski tim iz HP-a. Savršen balans dolazi u vidu novog netbook računara sa oznakom Mini 210 iza koga stoji Vivienne Tam.

Netbook za dameHP Mini 210 je netbook računar koji bi svaka moderna žena današnjice poželela uz sebe. Elegantan, šaren, vrlo moćan i zavodnički nastrojen, naprosto obara s nogu.

On je između ostalog i zvezda novog nastavka filma „Seks i grad“, ali i redovni pratilac mnogih modnih pista u poslednjih mesec dana. Drage naše dame, obratite pažnju na sledeće redove…

Kako spojiti nove tehnologije, moderan dizajn i šarm poslovne i nezavisne žene 21. veka u jedan PC, pitanje je koje je dugo mučilo dizajnerski tim iz HP-a.

Savršen balans dolazi u vidu novog netbook računara sa oznakom Mini 210 iza koga stoji Vivienne Tam. Srce ovog lepotana čini jedan od najsnažnijih Intelovih Atom procesora i odlična grafika potpisana od istog, koja je u konkretnom slučaju integrisana u sam CPU. Mašina raspolaže sa 1GB radne memorije, što nije malo, ali opet ako pogledamo konkurentska rešenja u ovoj klasi skoro 90% sličnih modela se isporučuje sa 1GB memorije više. To, međutim, nije neki veliki propust, s obzirom na to da Mini 210 poseduje ekran dijagonale 10.1“ i da je baziran na Windows 7 Home Premium OS-u. Radna rezolucija displeja iznosi 1024 x 600 piksela, a on podržava LED pozadinsko osvetljenje. Ekran je BrightView Infinity, kako ga HP naziva i Glare je tipa, što znači da ima refleksivan premaz visokog sjaja. Nažalost, koliko god to davalo na atraktivnosti proizvodu sa sobom povlači i daleko teže održavanje, jer otisci od prstiju se bukvalno lepe po površini displeja.

U svakom slučaju, HP Mini 210 Vivienne Tam Edition je poseban netbook računar za dame sa stilom. Mali, sladak i moćan - jednostavno računar kome se ne može odoleti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik