Nova verzija konzole "iksboks 360"

Bez autora
Jun 15 2010

"Majkrosoft" je u okviru sajma video igrica E3 (Electronic Entertainment Expo) koji se održava od 15. do 17. juna u Los Anđelesu predstavio novu verziju svoje konzole "iksboks 360". Radi se, kako piše "Mond", o manjoj i laganijoj verziji od prethodne koja sadrži i više funkcija.Nova verzija "iksboksa 360" biće kompatibilna sa sistemom za upravljanje igricama bez ručice - "Kinekt" i prodavaće se u SAD-u po ceni od 300 dolara. Ona je crne boje i sadržaće, između ostalog, čvrsti disk od 250 gigabajta, bežičnu "Vaj-Faj" mrežu i dva ventilatora.

Nova verzija konzole "iksboks 360""Majkrosoft" je u okviru sajma video igrica E3 (Electronic Entertainment Expo) koji se održava od 15. do 17. juna u Los Anđelesu predstavio novu verziju svoje konzole "iksboks 360", objavio je danas francuski dnevnik "Mond".

Radi se, kako piše "Mond", o manjoj i laganijoj verziji od prethodne koja sadrži i više funkcija.

Nova verzija "iksboksa 360" biće kompatibilna sa sistemom za upravljanje igricama bez ručice - "Kinekt" i prodavaće se u SAD-u po ceni od 300 dolara.

Ona je crne boje i sadržaće, između ostalog, čvrsti disk od 250 gigabajta, bežičnu "Vaj-Faj" mrežu i dva ventilatora.

Prethodna verzija konzole "inboks 360" sadržala je samo jedan ventilator koji je stvarao veliku buku i bio zbog toga veoma kritikovan, tako da "Majkrosoft" obećava da će ona biti smanjena kod novog modela konzole.

Nova verzija će biti u prodaji od ove sedmice na tržištu SAD-a, a od 16. jula u Evropi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik