"Opera mini" preuzeta milion puta

Bez autora
Apr 18 2010

Kompanija "Opera softver" je objavila da je njen veb navigator "Opera mini" namenjen čuvenom "pametnom" telefonu kompanije "Epl" - "ajfonu" prvog dana od lansiranja na tržište preuzet više od milion puta."Opera mini" je lansiran 13. aprila u "Eplovoj" virtuelnoj prodavnici "EpStor" nakon dugotrajnih testiranja. Na taj način je softver "Opera mini", koji je već instaliran u nekim drugim "pametnim" telefonima, prodro na novo potencijalno veoma profitabilno tržište.

"Opera mini" preuzeta milion putaKompanija "Opera softver" je objavila da je njen veb navigator "Opera mini" namenjen čuvenom "pametnom" telefonu kompanije "Epl" - "ajfonu" prvog dana od lansiranja na tržište preuzet više od milion puta.

"Opera mini" je lansiran 13. aprila u "Eplovoj" virtuelnoj prodavnici "EpStor" nakon dugotrajnih testiranja, prenela je agencija Rojters.

Na taj način je softver "Opera mini", koji je već instaliran u nekim drugim "pametnim" telefonima, prodro na novo potencijalno veoma profitabilno tržište.

Norveški proizvođač softvera "Opera" je istakao da njegov navigator omogućava prebacivanje i do 90 odsto podataka dobijenih preko Interneta na mobilne telefone i da je do šest puta brži od "Eplovog" navigatora "Safari".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik