„Soni“ doneo pravu realnost u Srbiju - predstavljen 3D TV

Bez autora
Jun 07 2010

Kompanija „Soni“ je u prostoru galerije „Progres“ svečano otvorila izložbu svojih najnovijih proizvoda. „Soni open dejs“ omogućiće vam da pogledate najnovija dostignuća i inovacije u oblasti 3D tehnologije.Onog trenutka kad prvi put vidite HD televizor, odnosno program visoke rezolucije, pomislite da slika ne može biti realističnija i jasnija. Ipak, svake godine kompanije nadmašuju same sebe, pa je tako Soni HX800 doneo nove kvalitete. Plus sve to u 3D verziji. Iz ove kompanije predstavili su nova tri 3D televizora, od kojih je HX800 „najlošijeg“ kvaliteta.

„Soni“ doneo pravu realnost u Srbiju - predstavljen 3D TVKompanija „Soni“ je u prostoru galerije „Progres“ svečano otvorila izložbu svojih najnovijih proizvoda.

„Soni open dejs“ omogućiće vam da pogledate najnovija dostignuća i inovacije u oblasti 3D tehnologije.

Onog trenutka kad prvi put vidite HD televizor, odnosno program visoke rezolucije, pomislite da slika ne može biti realističnija i jasnija. Ipak, svake godine kompanije nadmašuju same sebe, pa je tako Soni HX800 doneo nove kvalitete. Plus sve to u 3D verziji.

Iz ove kompanije predstavili su nova tri 3D televizora, od kojih je HX800 „najlošijeg“ kvaliteta. Jedina razlika je to što kod ovog modela ne postoji „OptiContrast“, odnosno automatsko podešavanje refleksije prirodnog i veštačkog svetla. Ipak, slika kod ovog LCD televizora je perfektna i prosto poželite da svaki TV kanal bude emitovan u visokoj rezuluciji.

Ovaj televizor prikazuje sliku u 1080p rezoluciji, odnosno 1920x1080 piksela. On nema ugrađen adapter za bežični internet, ali to možete dodatno da kupite i na taj način povežete televizor na dodatne servise poput „Flickr“ ili „Yahoo“.

Da biste mogli da gledate 3D sadržaje, potrebno je, naravno, da nosite naočare koje dobijate uz televizor. Odličnog su kvaliteta i veoma udobne. Podešavanje za visinu nosa i ušiju olakšava njihovo korišćenje, a Soni je u njih ugradio dugotrajne baterije, koje će vam omogućiti korišćenje od sto sati bez punjenja. Najveći problem za prosečnog srpskog gledaoca jeste svakako cena, koja za najmanji model televizora iznosi oko 150.000 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik