Štampač od Lego kocki

Bez autora
Jun 14 2010

Jedan programer iz Velike Britanije napravio je štampač od Lego kocki koji umesto kertridža sa bojom koristi najobičniji flomaster. Za izradu tog jedinstvenog štampača dvadesetdevetogodišnjem mladiću bile su potrebne tri sedmice, a koristio je kocke koje su mu ostale iz dečačkih dana.Štampač radi uz pomoć tri mala Lego motora, a pronalazač je upotrebio oko 250 kocki. Video snimak štampača koji radi na YouTubu videlo je više od dva i po miliona ljudi.

Štampač od Lego kockiJedan programer iz Velike Britanije napravio je štampač od Lego kocki koji umesto kertridža sa bojom koristi najobičniji flomaster.

Za izradu tog jedinstvenog štampača dvadesetdevetogodišnjem mladiću bile su potrebne tri sedmice, a koristio je kocke koje su mu ostale iz dečačkih dana. Štampač radi uz pomoć tri mala Lego motora, a pronalazač je upotrebio oko 250 kocki. Video snimak štampača koji radi na YouTubu videlo je više od dva i po miliona ljudi. Kako prenose mediji, programer je nameravao da napravi štampač sa tri boje, ali nije imao dovoljno Lego motora, pa je mogao da upotrebi samo jedan flomaster i to plave boje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik