Stiže nova Xperia iz Sony Ericcsona

Bez autora
Jun 17 2010

Kompanija Sony Ericcson najavila je novi model smart telefona po imenu Xperia X8. Kako je saopšteno, nova verzija već popularne Xperije pojaviće se pred korisnicima na jesen, a biće jeftinija i tako pristupačnija korisnicima od popularnog modela X10.Četvrti najveći proizvođač telefona na svetu je najavio da će nova Xperija raditi na Android platformi, da će imati ekran od 3 inča i kameru od 3,2 megapiksela. Takođe je najavljena i da će korisnici modela X10, X10 mini i X10 mini pro dobiti na jesen mogućnost da apgrejduju softver sa dodatnim funkcijama, pre svega Android 2.1 operativnim sistemom.

Stiže nova Xperia iz Sony EriccsonaKompanija Sony Ericcsonlnajavila je novi model smart telefona po imenu Xperia X8.

Kako je saopšteno, nova verzija već popularne Xperije pojaviće se pred korisnicima na jesen, a biće jeftinija i tako pristupačnija korisnicima od popularnog modela X10.

Četvrti najveći proizvođač telefona na svetu je najavio da će nova Xperija raditi na Android platformi, da će imati ekran od 3 inča i kameru od 3,2 megapiksela.

Takođe je najavljena i da će korisnici modela X10, X10 mini i X10 mini pro dobiti na jesen mogućnost da apgrejduju softver sa dodatnim funkcijama, pre svega Android 2.1 operativnim sistemom.

Saopšteno je i da će Xperia X10 serija dobiti mogućnost snimanja HD videa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik