Versaće mobilni telefon

Bez autora
May 23 2010

Modna kuća Versaći objavila je lansiranje Versace Unique mobilnog telefona, prvog luksuznog i visoko funkcionalnog multimedijalnog uređaja osetljivog na dodir, koji će biti dostupan u svim ekskluzivnin radnjama satova i nakita, kao i Versaći buticima širom sveta, od juna 2010. godine.Versace Uniljue objedinjuje sve funkcije neophodne kako za ličnu tako i za poslovnu upotrebu. Napravljen je od najfinijih materijala, ručno izrađenih u Francuskoj i obrađen po neprevaziđenim standardima svih Versace proizvoda.

Versaće mobilni telefonModna kuća Versaći objavila je lansiranje Versace Unique mobilnog telefona, prvog luksuznog i visoko funkcionalnog multimedijalnog uređaja osetljivog na dodir, koji će biti dostupan u svim ekskluzivnin radnjama satova i nakita, kao i Versaći buticima širom sveta, od juna 2010. godine.

Versace Uniljue objedinjuje sve funkcije neophodne kako za ličnu tako i za poslovnu upotrebu. Napravljen je od najfinijih materijala, ručno izrađenih u Francuskoj i obrađen po neprevaziđenim standardima svih Versace proizvoda.

Prednja strana telefona urađena je od čiste, tehnološki unapređene keramike ili od ručno nanetog laka, a uokvirena je osamnaestokaratnim zlatom ili umetkom od nerđajućeg čelika. Naličje je presvučeno najfinijom reljefastom kožom koja odslikava simbol modne kuće Versaći – glavu Meduze. Ekran Versace Unique modela izrađen je od safir kristala, koji je po prvi put upotrebljen u ovoj veličini na nekom proizvodu. Ovaj gladak materijal nemoguće je ogrebati, veoma je osetljiv na dodir i pruža preciznu kontrolu funkcija touchscreen ekrana.

Ispod ekskluzivnog eksterijera nalazi se svet napredne tehnologije, kreirane od strane kompanije LG Electronics.

Versace Unique pruža sve performanse mobilnog telefona: 3G mrežu, client e-mail, medija plejer i kameru od 5 mega piksela sa blicem. Ovaj uređaj takođe nudi i neprevaziđenu Dolby Mobile tehnologiju koja pruža visokokvalitetan zvuk melodija, MP3 muzičke i video fajlove, obezbeđujući 30 sati reprodukcije.

Đan Đakomo Feraris, izvršni direktor Versaće Grupe izjavio je ovim povodom: „Zaista smo uzbuđeni zbog Versace Unique-a. Naš tim je veoma dobro sarađivao sa kompanijom ModeLabs radivši na kreiranju veoma inovativnog proizvoda, koji predstavlja savršen spoj luksuznih materijala, ručne izrade i napredne tehnologije koju koristi kompanija LG Electronics. Kako se naš posao razvija, posebno smo srećni što možemo da povećamo ponudu luksuznih aksesoara koji dopunjuju našu osnovnu ponudu modnih proizvoda u skladu sa Versaći DNA konceptom.”

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik