Adriatica.net dokapitalizirala Kompas s 15 milijuna eura

Bez autora
Jul 01 2010

Jučer je završio prvi dio dokapitalizacije slovenske turističke agencije Kompas koji je ocijenjen uspješnim budući da su postojeći dioničari s hrvatskim Adriatica.net-om uplatili svih 15 milijuna eura. Na jesen slijedi drugi krug, čija će vrijednost iznositi 15-20 milijuna eura, trajat će otprilike šest mjeseci i bit će namijenjen svim zainteresiranim ulagačima. Svježa sredstva će iskoristiti za podmirenje dospjelih obveza i provođenje novih projekata. Kompas je prošle godine zabilježio 80 milijuna eura prihoda te 7,6 milijuna eura gubitka. Ovu godinu namjerava zaključiti s pozitivnim financijskim rezultatom.

Adriatica.net dokapitalizirala Kompas s 15 milijuna euraJučer je završio prvi dio dokapitalizacije slovenske turističke agencije Kompas koji je ocijenjen uspješnim budući da su postojeći dioničari s hrvatskim Adriatica.net-om uplatili svih 15 milijuna eura.

Najesen slijedi drugi krug, čija će vrijednost iznositi 15-20 milijuna eura, trajat će otprilike šest mjeseci i bit će namijenjen svim zainteresiranim ulagačima. U Kompasu navode kako će svježa sredstva iskoristiti za podmirenje dospjelih obveza i provođenje novih projekata.

Kompas je prošle godine zabilježio 80 milijuna eura prihoda te 7,6 milijuna eura gubitka. Ovu godinu namjerava zaključiti s pozitivnim financijskim rezultatom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik