Elektronska banka "Zona 24h"

Bez autora
Jun 30 2010

Agrobanka ad Beograd ponudila je klijentima novu i jedinstvenu uslugu na domaćem tržištu elektronsku banku “Zona 24h”. Otvaranjem posebnog prostora, opremljenog najsavremenijim multifunkcuonalnim terminalima, u sedištu banke u Sremskoj 3-5, Agrobanka je omogućila klijentima obavljanje bankarskih transakcija, dostupnih 24h dnevno, svih 365 dana u godini. Nova usluga “Zona 24h” namenjena je preduzetnicima, pravnim licima i građanima i omogućava bezbednu, komfornu i brzu uplatu sredstava na tekući račun, a prihvatanje uplate u on-line sistemu omogućava raspolaganje sredstvima odmah nakon uplate. Za korišćenje terminala neophodno je posedovanje računa i jednog od više modela Visa platnih kartica Agrobanke. U promotivnom periodu od 3 meseca Agrobanka je zainteresovanim korisnicima ponudila besplatno vođenje računa i Visa kartica, uz obezbeđenje stručne pomoći za korišćenje usluga u vidu ličnog bankara. Nešto što je izdvojeno kao nainteresantnije je mogućnost uplate gotovine i dnevnih pazara, u bio koje doba dana i noći preko terminala Cash-in. Cilj Agrobanke je da svojim klijentima ponudi najsavremanije bankarske usluge, prilagođene potrebama i mentalitetu domaćeg tržišta.

Elektronska banka "Zona 24h"Agrobanka ad Beograd ponudila je klijentima novu i jedinstvenu uslugu na domaćem tržištu elektronsku banku “Zona 24h”.

Otvaranjem posebnog prostora, opremljenog najsavremenijim multifunkcuonalnim terminalima, u sedištu banke u Sremskoj 3-5, Agrobanka je omogućila klijentima obavljanje bankarskih transakcija, dostupnih 24h dnevno, svih 365 dana u godini.

Nova usluga “Zona 24h” namenjena je preduzetnicima, pravnim licima i građanima  i omogućava bezbednu, komfornu i brzu uplatu sredstava na tekući račun, a prihvatanje uplate u on-line sistemu omogućava raspolaganje sredstvima odmah nakon uplate.

Za korišćenje terminala neophodno je  posedovanje  računa i jednog od više modela Visa platnih kartica Agrobanke. U promotivnom  periodu od 3 meseca  Agrobanka je zainteresovanim korisnicima ponudila besplatno vođenje računa i Visa kartica, uz obezbeđenje stručne pomoći za korišćenje usluga u vidu ličnog bankara.

Nešto što je izdvojeno kao nainteresantnije je mogućnost uplate gotovine i dnevnih pazara, u bio koje doba dana i noći preko terminala Cash-in.

Cilj Agrobanke je da svojim klijentima ponudi najsavremanije bankarske usluge, prilagođene potrebama i mentalitetu domaćeg tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik