Marfin banka kreditira Atlas centar

Bez autora
Jul 01 2010

Grčka Marfin Banka objavila je danas da će kreditom pomoći nastavak gradnje velike poslovno-stambene zgrade kompanije Atlas u Podgorici, površine od više od 90.000 kvadratnih metara prostora. Direktor Marfin banke Costas Vitakis potpisao je ugovor o kreditu, ali nije navedeno o kom je iznosu je riječ, niti pod kakvim je uslovima dat kredit. Zgrada Atlas centra biće završena do kraja ove godine i biće, kako je najavljeno, tehnološki najnaprednija građevina u regionu. U toj zgradi koja bi trebalo da košta više od 120 miliona eura, biće 90 "stambenih apartmana", što do sada nije zastupljeno na tržištu u Crnoj Gori.

Marfin banka kreditira Atlas centarGrčka Marfin Banka objavila je danas da će kreditom pomoći nastavak gradnje velike poslovno-stambene zgrade kompanije Atlas u Podgorici, površine od više od 90.000 kvadratnih metara prostora.

Kako je saopšteno, direktor Marfin banke Costas Vitakis potpisao je ugovor o kreditu, ali nije navedeno o kom je iznosu je riječ, niti pod kakvim je uslovima dat kredit.

Zgrada Atlas centra biće završena do kraja ove godine i biće, kako je najavljeno, tehnološki najnaprednija građevina u regionu.

U toj zgradi koja bi trebalo da košta više od 120 miliona eura, biće 90 "stambenih apartmana", što do sada nije zastupljeno na tržištu u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik