Otvoreno remontovano postrojenje za preradu vode za piće Pećina u Valjevu

Bez autora
Jun 30 2010

Direktor Republičke direkcije za vode Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Prodanović danas je svečano otvorio remontovano postrojenje za preradu vode za piće Pećina u Valjevu. Republička direkcija za vode u finansiranju rekonstrukcije učestvovala je sa 60 posto, a opština Valjevo sa 40 posto sredstava. Objekat za prečišćavanje vode u Valjevu izgrađen je i stavljen u funkciju 1996. godine. Kapacitet izgrađenog postrojenja je 600 l/s, što predstavlja prvu od tri faze za snabdevanje vodom za piće opštine Valjevo, Lajkovac, Lazarevac, Mionica i Ub. Nakon 15 godina neprekidnog rada, bez ulaganja, pristupilo se poslovima na rekonstrukciji i modernizaciji postrojenja.

Otvoreno remontovano postrojenje za preradu vode za piće Pećina u ValjevuDirektor Republičke direkcije za vode Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Prodanović danas je svečano otvorio remontovano postrojenje za preradu vode za piće Pećina u Valjevu.

Republička direkcija za vode u finansiranju rekonstrukcije učestvovala je sa 60 posto, a opština Valjevo sa 40 posto sredstava.

Objekat za prečišćavanje vode u Valjevu izgrađen je i stavljen u funkciju 1996. godine. Kapacitet izgrađenog postrojenja je 600 l/s, što predstavlja prvu od tri faze za snabdevanje vodom za piće opštine Valjevo, Lajkovac, Lazarevac, Mionica i Ub. Nakon 15 godina neprekidnog rada, bez ulaganja, pristupilo se poslovima na rekonstrukciji i modernizaciji postrojenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik