Šest kompanija iz Srbije na njujorškom sajmu hrane

Bez autora
Jun 27 2010

Proizvodi šest srpskih kompanija biće predstavljeni na svetskom sajmu prehrambenih specijaliteta Fensi fud šou, koji će biti održan od 27. do 29. juna u Njujorku.Srpske firme će, na manifestaciji koja će okupiti 2.400 izlagača i 80.000 posetilaca, predstaviti izbor sireva, šumskih pečuraka, malina, kupina, sušenog voća, čokolada, namaza i soseva pod sloganom "Srbija, prirodno". Kompanije iz Srbije koje će izložiti proizvode na njujorškom sajmu ove godine su: Biotrend donato, Areks marcipan, Frigo grand, Igda, Mlekara "Šabac" i "Sirogojno".

Šest kompanija iz Srbije na njujorškom sajmu hraneProizvodi šest srpskih kompanija biće predstavljeni na svetskom sajmu prehrambenih specijaliteta Fensi fud šou, koji će biti održan od 27. do 29. juna u Njujorku.

Kako se navodi u saopštenju, srpske firme će, na manifestaciji koja će okupiti 2.400 izlagača i 80.000 posetilaca, predstaviti izbor sireva, šumskih pečuraka, malina, kupina, sušenog voća, čokolada, namaza i soseva pod sloganom "Srbija, prirodno".

Kompanije iz Srbije koje će izložiti proizvode na njujorškom sajmu ove godine su: Biotrend donato, Areks marcipan, Frigo grand, Igda, Mlekara "Šabac" i "Sirogojno".

Nastup tih preduzeća na sajmu organizovao je program Američke agencije za medjunarodni razvoj (USAID) "Agrobiznis projekat", u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede Srbije i Agencijom za promociju investicija i izvoza Srbije (SIEPA).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik