Galenika se vratila na rusko tržište

Bez autora
Jun 02 2010

Galenika je posle jedanaest godina ponovo otvorila predstavništvo u Rusiji, saopštila je u sredu najstarija srpska fabrika lekova. Predstavništvo je otvoreno u Moskvi, registrovano je šest proizvoda a još 30 je u procesu registracije kod nadležne Agencije za lekove. Jedan od vidova saradnje mogla bi da bude uslužna proizvodnja za ruske partnere u Galenikinim pogonima, koji imaju GMP sertifikat, pa bi ruski partneri tako mogli da izvoze na tržište EU.

Galenika se vratila na rusko tržišteGalenika je posle jedanaest godina ponovo otvorila predstavništvo u Rusiji, saopštila je u sredu najstarija srpska fabrika lekova.

Predstavništvo je otvoreno u Moskvi, registrovano je šest proizvoda a još 30 je u procesu registracije kod nadležne Agencije za lekove, navodi se u saopštenju.

Direktor Galenike Nenad Ognjenović kazao je da bi jedan od vidova saradnje mogla da bude uslužna proizvodnja za ruske partnere u Galenikinim pogonima, koji imaju GMP sertifikat, dodajući da bi ruski partneri tako mogli da izvoze na tržište EU.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik