"Železnice Srbije” počinju letnju sezonu saobraćaja od 11. juna

Bez autora
Jun 09 2010

Od petka 11. juna počinje letnja sezona železničkog saobraćaja, a tada će krenuti i auto voz na relaciji Beograd - Bar - Beograd. Voz će svakodnevno sa beogradske stanice polaziti u 23.10 sati, a dolazak u Bar po redu vožnje predviđen je za 09.37 sati.U povratku iz Bara (počev od 12. juna) kompozicija kreće u 22.05 sati, a u naš glavni grad stiže u 07.31 sati. Auto voz na relaciji Beograd-Bar-Beograd saobraćaće do 11. septembra iz Beograda, odnosno 12. septembra iz Bara.

Letnji vozni red od 11. junaOd petka 11. juna počinje letnja sezona železničkog saobraćaja, a tada će krenuti i auto voz na relaciji Beograd - Bar - Beograd, saopštile su "Železnice Srbije".

Voz će svakodnevno sa beogradske stanice polaziti u 23.10 sati, a dolazak u Bar po redu vožnje predviđen je za 09.37 sati.

U povratku iz Bara (počev od 12. juna) kompozicija kreće u 22.05 sati, a u naš glavni grad stiže u 07.31 sati.

Auto voz na relaciji Beograd-Bar-Beograd saobraćaće do 11. septembra iz Beograda, odnosno 12. septembra iz Bara.

Kako je saopšteno, voz će imati vagone za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, kao i specijalnu ponudu gde su uključena salonska i spavaća kola iz sastava Plavog voza.

Takođe, biće uveden i sezonski voz iz Niša za Bar, koji će početi da saobraća 18. juna. Voz će svakodnevno polaziti sa niške železničke stanice u 20.55 sati, a u povratku iz Bara za Niš u 18 sati. U sastavu ovog voza će biti i direktna kola iz Skoplja.

Ovog leta iz Srbije za Bar će saobraćati svakodnevno šest vozova. Četiri kompozicije polaziće iz Beograda, i po jedna iz Subotice, odnosno Novog Sada, i Niša.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik