Bulevar već „radi”, Gazela otvara sve trake 6. oktobra

Bez autora
Aug 31 2010

S obzirom na to da je sezona godišnjih odmora za većinu Beograđana završena i da đaci već sutra kreću u školu, radovi na velikim gradskim saobraćajnicama se privode kraju. Gazela će u potpunosti za saobraćaj biti otvorena 6. oktobra, a dobra vest je da Bulevarom kralja Aleksandra od juče saobraćaju automobili, dok bi tramvaji trebalo da krenu sutra.Prva faza radova na mostu Gazela biće završena 6. oktobra i tada će most biti u potpunosti otvoren za saobraćaj...

Bulevar već „radi”, Gazela otvara sve trake 6. oktobraS obzirom na to da je sezona godišnjih odmora za većinu Beograđana završena i da đaci već sutra kreću u školu, radovi na velikim gradskim saobraćajnicama se privode kraju...

Gazela će u potpunosti za saobraćaj biti otvorena 6. oktobra, a dobra vest je da Bulevarom kralja Aleksandra od juče saobraćaju automobili, dok bi tramvaji trebalo da krenu sutra.

Prva faza radova na mostu Gazela biće završena 6. oktobra i tada će most biti u potpunosti otvoren za saobraćaj.

Prvobitni rok za završetak radova bio je između 31. oktobra i 15. novembra ove godine, ali je zahvaljujući angažovanju JP „Putevi Srbije” i izvođača radova predviđeni rok skraćen za skoro mesec dana - kažu u JP „Putevi Srbije”.

Posle 6. oktobra za saobraćaj će biti zatvoreno samo uključenje na most Gazelu (autoput E-75) iz pravca ulica Jurija Gagarina i Vladimira Popovića, u smeru ka Nišu, a planirano je da radovi traju do 31. oktobra. Osim levih brzih traka, na kojima će se radovi izvoditi do 6. oktobra, zatvoren je deo autoputa od preduzeća „Limun – Autokomerc”, ka aerodromu. U martu sledeće godine ponovo će za saobraćaj biti zatvoren deo „Gazele”.

Kada je reč o rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra, tramvajske šine su izmeštene na sredinu ulice, postavljena je najsavremenija rasveta, semafori nove generacije, a omogućena su i skretanja levo iz Bulevara kralja Aleksandra u Tršćansku, Batutovu i ulicu Vjekoslava Kovača, a u suprotnom smeru skretanja su omogućena u ulice Gospodara Vučića i Stanislava Sremčevića.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik