Od nedelje treća faza na Gazeli

Bez autora
Jul 26 2010

Naredna faza radova na mostu "Gazela" počeće u nedelju, 25. jula, kada se za saobraćaj zatvaraju krajnje leve trake u oba smera. Saobraćaj će funkcionisati srednjim i krajnjim desnim trakama u oba smera. Ulivne rampe na most "Gazela" iz Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića, kao i izlivne rampe ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša ostaju i dalje zatvorene.I dalje je na snazi režim saobraćaja uspostavljen zbog izvođenja treće i četvrte faze radova na autoputu između kružnih petlji kod "Beogradske arene", kao i privremeni režim rada linija javnog prevoza u zoni radova ostaje nepromenjen.

Od nedelje treća faza na GazeliNaredna faza radova na mostu "Gazela" počeće u nedelju, 25. jula, kada se za saobraćaj zatvaraju krajnje leve trake u oba smera.

Kako je precizirano, saobraćaj će funkcionisati srednjim i krajnjim desnim trakama u oba smera.

Ulivne rampe na most "Gazela" iz Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića, kao i izlivne rampe ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša ostaju i dalje zatvorene.

Iz Sekretarijata podsećaju da je i dalje na snazi režim saobraćaja uspostavljen zbog izvođenja treće i četvrte faze radova na autoputu između kružnih petlji kod "Beogradske arene", kao i da privremeni režim rada linija javnog prevoza u zoni radova ostaje nepromenjen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik