Projekat izgradnje obilaznice oko Leskovca od regionalnog značaja

Bez autora
Aug 30 2010

Projekat izgradnje obilaznice oko Leskovca podrazumeva izmeštanje saobraćaja iz centra grada i rešavanje kompletnog unutrašnjeg saobraćaja na teritoriji tog grada.Reč je o najvećem projektu iz oblasti putne infrastrukture koji se u poslednjih deset godina realizuje na teritoriji tog grada. Taj projekat ove godine ima budžet u iznosu od 250 miliona dinara, od čega je 80 miliona obezbeđeno iz budžeta Ministarstva za Nacionalni investicioni plan, dok ostatak obezbeđuje grad Leskovac.

Projekat izgradnje obilaznice oko Leskovca od regionalnog značajaProjekat izgradnje obilaznice oko Leskovca podrazumeva izmeštanje saobraćaja iz centra grada i rešavanje kompletnog unutrašnjeg saobraćaja na teritoriji tog grada.

Reč  je o najvećem projektu iz oblasti putne infrastrukture koji se u poslednjih deset godina realizuje na teritoriji tog grada.

Taj projekat ove godine ima budžet u iznosu od 250 miliona dinara, od čega je 80 miliona obezbeđeno iz budžeta Ministarstva za Nacionalni investicioni plan, dok ostatak obezbeđuje grad Leskovac.

Važno je da se stanje infrastrukture u južnoj Srbiji poboljšava, što će tom delu naše zemlje dati šansu za ubrzani razvoj.

Ovaj put i saobraćajnica predstavljaju regionalni projekat koji će imati značaja i za pitanje regulisanja saobraćaja u Lebanu i Bojniku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik