Prvi investitor u zoni "Zmič"

Bez autora
Aug 29 2010

U industrijskoj zoni "Zmič", između Ćuprije i Paraćina, u blizini Koridora 10, Saša Pajić je prvi zakupio na 80 godina parcelu, po ceni od 316 evra po aru. Na zakupljenoj parceli površine 65,56 ari, gradiće se proizvodni pogon za preradu mesa, u kojem će biti otvorena i nova radna mesta.Za industrijsku zonu se odlučio jer je dobio povoljne uslove, a lokacija je na dobrom mestu i opremljena je kompletnom infrastruturom. U odnosu na celu prošlu godinu, opština Paraćin je u proteklih mesec dana dobila mnogo više ponuda za izgradnju proizvodnih pogona u industrijskoj zoni "Zmič", koja se smatra velikim adutom za njen razvoj.

U industrijskoj zoni U industrijskoj zoni "Zmič", između Ćuprije i Paraćina, u blizini Koridora 10, Saša Pajić je prvi zakupio na 80 godina parcelu, po ceni od 316 evra po aru.

"Na zakupljenoj parceli površine 65,56 ari, gradiće se proizvodni pogon za preradu mesa, u kojem će biti otvorena i nova radna mesta", rekao je Pajić.

On je dodao da se za industrijsku zonu odlučio jer je dobio povoljne uslove, a lokacija je na dobrom mestu i opremljena je kompletnom infrastruturom.

U odnosu na celu prošlu godinu, opština Paraćin je u proteklih mesec dana dobila mnogo više ponuda za izgradnju proizvodnih pogona u industrijskoj zoni "Zmič", koja se smatra velikim adutom za njen razvoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik