Raspisan tender za Žeželjev most

Bez autora
Aug 10 2010

Javno preduzeće "Železnice Srbije" objavilo je tender za izgradnju novog mosta u Novom Sadu, koji će zameniti srušeni Žeželjev most. Novi most biće dugačak 474 metra i sastojaće se od dva povezana čelična luka od 180 i 220 metara. Most će služiti kao kombinovani drumsko-železnički prelaz, a imaće i pešačku i biciklističku stazu, širine dva i po metra. Tender je raspisan za izvođenje radova na projektovanju i izgradnji mosta, ali i na uklanjanju postojećeg privremenog mosta. Ponuđači moraju da obezbede garanciju uz ponudu u vrednosti od milion evra i garanciju za dobro izvršenje posla, u visini od 10 odsto od iznosa ugovora. Tender će biti otvoren do 3. novembra. Rok za realizaciju projekta je 32 meseca za oba lota - čeličnu konstrukciju i građevinske radove.

Raspisan tender za Žeželjev mostJavno preduzeće "Železnice Srbije" objavilo je tender za izgradnju novog mosta u Novom Sadu, koji će zameniti srušeni Žeželjev most.

Novi most biće dugačak 474 metra i sastojaće se od dva povezana čelična luka od 180 i 220 metara. Most će služiti kao kombinovani drumsko-železnički prelaz, a imaće i pešačku i biciklističku stazu, širine dva i po metra.

Tender je raspisan za izvođenje radova na projektovanju i izgradnji mosta, ali i na uklanjanju postojećeg privremenog mosta.

Ponuđači moraju da obezbede garanciju uz ponudu u vrednosti od milion evra i garanciju za dobro izvršenje posla, u visini od 10 odsto od iznosa ugovora.

Tender će biti otvoren do 3. novembra. Rok za realizaciju projekta je 32 meseca za oba lota - čeličnu konstrukciju i građevinske radove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik