Tender za most preko Kolubare

Bez autora
Aug 31 2010

Javno preduzeće "Putevi Srbije" objavilo je pozive za izgradnju mosta preko Kolubare u Valjevu i obnovu puta od Užica do Požege. Ponude za oba posla mogu se dostaviti do 2. novembra, a vrednost obnove puta je oko 1,2 miliona evra. U Valjevu će sredstvima Evropske investicione banke (EIB) biti izgrađen armirani betonski most u ulici Norveških interniraca. Sve ponude treba da sadrže bankarsku garanciju u iznosu od 10.000 evra, a rok za završetak radova je 270 kalendarskih dana. Vrednost radova izgradnje mosta je oko 250.000 evra. Iz sredstava EIB-a će biti finansirani i radovi na obnovi puta od Užica do Požege. Rok za završetak radova je 150 kalendarskih dana, a ponuđači treba da dostave bankarske garancije u iznosu od 30.000 evra.

Tender za most preko KolubareJavno preduzeće "Putevi Srbije" objavilo je pozive za izgradnju mosta preko Kolubare u Valjevu i obnovu puta od Užica do Požege.

Ponude za oba posla mogu se dostaviti do 2. novembra, a vrednost obnove puta je oko 1,2 miliona evra.

U Valjevu će sredstvima Evropske investicione banke (EIB) biti izgrađen armirani betonski most u ulici Norveških interniraca.

Sve ponude treba da sadrže bankarsku garanciju u iznosu od 10.000 evra, a rok za završetak radova je 270 kalendarskih dana.

Vrednost radova izgradnje mosta je oko 250.000 evra.

Iz sredstava EIB-a će biti finansirani i radovi na obnovi puta od Užica do Požege.

Rok za završetak radova je 150 kalendarskih dana, a ponuđači treba da dostave bankarske garancije u iznosu od 30.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik