Za radove na deonici Ub–Lajkovac 73 miliona evra iz budžeta

Bez autora
Sep 01 2010

Ministarstvo za Nacionalni investicioni plan je ispunilo sve svoje obaveze i ispoštovalo sve odredbe ugovora za početak izgradnje deonice autoputa od Uba do Lajkovca.Za izgradnju približno 12,5 kilometara autoputa na toj deonici na tenderu je izabran izvođač, potpisan je ugovor i predviđen je avans, koji je overen od strane internog nadzora i koji je Ministarstvo isplatilo. Resorno ministarstvo u projektu izgradnje deonice Ub–Lajkovac ima ulogu finansijskog nadzora i u potpunosti je ispunilo sve odredbe ugovora za posao, u skladu sa funkcijom koju ima...

Za radove na deonici Ub–Lajkovac 73 miliona evra iz budžetaMinistarstvo za Nacionalni investicioni plan je ispunilo sve svoje obaveze i ispoštovalo sve odredbe ugovora za početak izgradnje deonice autoputa od Uba do Lajkovca.

Za izgradnju približno 12,5 kilometara autoputa na toj deonici na tenderu je izabran izvođač, potpisan je ugovor i predviđen je avans, koji je overen od strane internog nadzora i koji je Ministarstvo isplatilo.

Resorno ministarstvo u projektu izgradnje deonice Ub–Lajkovac ima ulogu finansijskog nadzora i u potpunosti je ispunilo sve odredbe ugovora za posao, u skladu sa funkcijom koju ima.

Pripremni radovi na izgradnji dela takozvanog Koridora 11, od Uba do Lajkovca, u dužini od 12,5 kilometara, zvanično su otvoreni krajem jula, a na toj deonici biće izgrađeno 12 mostova, pri čemu je iz državnog budžeta za radove izdvojeno 73 miliona evra.

Radove izvodi konzorcijum domaćih firmi u kojem su Preduzeće za puteve “Beograd”, “Planum” iz Beograda i “Putevi Užice”, planirano je da oni uposle više od 1.000 radnika, a rok za završetak posla je 17 meseci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik