Pet novih proizvoda firme "Ekofarm" sledeće godine

Bez autora
May 24 2010

Kompanija za proizvodnju zdrave hrane "Ekofarm" iz Ušća kod Kraljeva planira da sledeće godine proširi svoj proizvodni program, tako što će tržištu ponuditi pet novih proizvoda iz oblasti kozmetičke i medicinske industrije na bazi vode. U prethodnom periodu razvoj tog programa stopiran je zbog ekonomske krize. Uslovljeni krizom i lošim domaćim tržištem, bili su prinuđeni da stopiraju neke investicije koje čekaju sledeću godinu. "Ekofarm" proizvodi 40 vrsta proizvoda od šumskog voća i bilja, koji su izrađeni na potpuno prirodan način i po starim recepturama, kao što su prirodni voćni sirupi, slatko od šest vrsta šumskog voća, sirće od divljih i pitomih jabuka, voćna vina i rakije, kao i "odmenjsku vodu". Počeli su da izvoze svoje proizvode u Evropsku uniju, odnosno Nemačku, Srednju Ameriku, Kanadu i Rusiju.

Pet novih proizvoda firme "Ekofarm" sledeće godineKompanija za proizvodnju zdrave hrane "Ekofarm" iz Ušća kod Kraljeva planira da sledeće godine proširi svoj proizvodni program, tako što će tržištu ponuditi pet novih proizvoda iz oblasti kozmetičke i medicinske industrije na bazi vode.

Kako je kazao pomoćnik generalnog direktora te firme Bojan Baltić, u prethodnom periodu razvoj tog programa stopiran je zbog ekonomske krize.

- Uslovljeni krizom i lošim domaćim tržištem, bili smo prinuđeni da stopiramo neke investicije koje čekaju sledeću godinu - kazao je on i dodao da "Ekofarm" proizvodi 40 vrsta proizvoda od šumskog voća i bilja, koji su izrađeni na potpuno prirodan način i po starim recepturama, kao što su prirodni voćni sirupi, slatko od šest vrsta šumskog voća, sirće od divljih i pitomih jabuka, voćna vina i rakije, kao i "odmenjsku vodu".

- Počeli smo da izvozimo svoje proizvode u Evropsku uniju, odnosno Nemačku, Srednju Ameriku, Kanadu i Rusiju - naveo je Baltić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik