Ledo se širi na čokoladu i meso

Bez autora
Jun 07 2010

Ledo dopunjuje svoje poslovanje novim djelatnostima, stoji u pozivu Uprave na čelu s predsjednikom Tomislavom Kitonićem na redovitu godišnju Glavnu skupštinu koja će se održati u srijedu 7. srpnja. Tako će se taj regionalni lider u proizvodnji i prometu sladoleda i zamrznute hrane baviti i proizvodnjom čokolade i proizvoda od čokolade, preradom mesa i mesnih prerađevina te preradom i konzerviranjem voća i povrća. Upotpunjen novom ponudom, pa tako i novom poslovnom strategijom te nastupom na tržištu, Ledo bi mogao još više učvrstiti svoju lidersku poziciju, ali i poljuljati dugogodišnje proizvođače i lidere u tim segmentima kao što su Kraš, Kandit, Zvečevo ili Gavrilović.

Ledo se širi na čokoladu i mesoLedo dopunjuje svoje poslovanje novim djelatnostima, stoji u pozivu Uprave na čelu s predsjednikom Tomislavom Kitonićem  na redovitu godišnju Glavnu skupštinu koja će se održati u srijedu 7. srpnja.

Tako će se taj regionalni lider u proizvodnji i prometu sladoleda i zamrznute hrane baviti i proizvodnjom čokolade i proizvoda od čokolade, preradom mesa i mesnih prerađevina te preradom i konzerviranjem voća i povrća.

Upotpunjen novom ponudom, pa tako i novom poslovnom strategijom te nastupom na tržištu, Ledo bi mogao još više učvrstiti svoju lidersku poziciju, ali i poljuljati dugogodišnje proizvođače i lidere u tim segmentima kao što su Kraš, Kandit, Zvečevo ili Gavrilović, javlja liderpress.hr.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik