Potpisan Memorandum o razumevanju između SIEPA i MIEPA

Bez autora
Jun 09 2010

U Moskvi su juče moskovska i srpska agencija usaglasile da će preduzeti sve neophodne aktivnosti u oblasti zajedničke saradnje na promociji trgovine i ulaganja, a koje mogu biti u interesu ruskim i srpskim kompanijama. Prepoznajući zajednički interes u međusobnoj saradnji, 8. juna 2010. godine potpisan je Memorandum o razumevanju između Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) i Moskovske agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (MIEPA). Međusobna razmena informacija i zajednička koordinacija aktivnosti, usmerena ka podsticaju poslovnih aktivnosti privrednih subjekata u obe zemlje, produbila je ekonomske odnose Rusije i Srbije.

Potpisan Memorandum o razumevanju između SIEPA i MIEPAU Moskvi su juče moskovska i srpska agencija usaglasile da će preduzeti sve neophodne aktivnosti u oblasti zajedničke saradnje na promociji trgovine i ulaganja, a koje mogu biti u interesu ruskim i srpskim kompanijama.

Prepoznajući zajednički interes u međusobnoj saradnji, 8. juna 2010. godine potpisan je Memorandum o razumevanju između Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) i Moskovske agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (MIEPA).

Međusobna razmena informacija i zajednička koordinacija aktivnosti, usmerena ka podsticaju poslovnih aktivnosti privrednih subjekata u obe zemlje, produbila je ekonomske odnose Rusije i Srbije.   

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik