Supernova Zagreb dobila zeleno svjetlo

Bez autora
May 25 2010

Austrijsko društvo za razvijanje nekretnina m2 Immobilien dobilo je građevinsku dozvolu za gradnju Supernove Zagreb, trgovačkog centra koji će se graditi u Buzinu. Ukupna investicija vrijedna je više od 250 milijuna eura. Nakon dobivanja građevinske dozvole više nema zapreka početku gradnje toga trgovačkog centra, ukupne površine veće od 110 tisuća četvornih metara. Uz građevinsku dozvolu, već je dogovoren i način financiranja projekta, a odabran je i glavni izvođač radova. Kvota iznajmljenosti od 70 posto već je premašena. S građevinskim radovima počet će se odmah kako bi već u jesen 2011. centar mogao biti otvoren. Centar će se sagraditi na parceli površine veće od 125 tisuća četvornih metara u Buzinu, na lokaciji u neposrednoj blizini autoceste A3 (izlaz Buzin) i Ulice Savezne Republike Njemačke. Projekt Supernova Zagreb razvija austrijska grupacija m2, koja više od 11 godina realizira maloprodajne objekte u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Supernova Zagreb dobila zeleno svjetloAustrijsko društvo za razvijanje nekretnina m2 Immobilien dobilo je građevinsku dozvolu za gradnju Supernove Zagreb, trgovačkog centra koji će se graditi u Buzinu.

Ukupna investicija vrijedna je više od 250 milijuna eura, izvijestili su iz Supernove Hrvatska.

U priopćenju se ističe da nakon dobivanja građevinske dozvole više nema zapreka početku gradnje toga trgovačkog centra, ukupne površine veće od 110 tisuća četvornih metara.

Uz građevinsku dozvolu, već je dogovoren i način financiranja projekta, a odabran je i glavni izvođač radova, navodi se u priopćenju i dodaje da je kvota iznajmljenosti od 70 posto već premašena.

S građevinskim radovima počet će se odmah kako bi već u jesen 2011. centar mogao biti otvoren, izjavio je direktor društva Supernova Hrvatska Grgur Jolić.

Centar će se sagraditi na parceli površine veće od 125 tisuća četvornih metara u Buzinu, na lokaciji u neposrednoj blizini autoceste A3 (izlaz Buzin) i Ulice Savezne Republike Njemačke.

Projekt Supernova Zagreb razvija austrijska grupacija m2, koja više od 11 godina realizira maloprodajne objekte u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Supernova će ove godine u Hrvatskoj otvoriti još nekoliko projekata, ovaj će se tjedan otvoriti trgovački centar Supernova Karlovac, a u kolovozu Supernova Zadar, javlja Hina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik