Uz jahtu auto na poklon

Bez autora
Jun 13 2010

Švedska kompanija Strand kraft izbacila je na tržište luksuznu jahtu dugu 36 metara, a onaj ko je kupi, na poklon dobija automobil.Takav poslovni potez ne čudi, s obzirom da jahta košta 20 miliona evra. Brod je odmah privukao pažnju milijardera širom sveta i navodno već ima pet potencijalnih kupaca. Jahta ima četiri velike sobe, trpezariju, dnevnu sobu i vrhunsku muzičku i TV opremu. Brzina joj je oko 43 čvora. U prospektu se navodi da budući vlasnik ne mora da brine šta će s automobilom, jer u jahti postoji i garaža.

Uz jahtu auto na poklonŠvedska kompanija Strand kraft izbacila je na tržište luksuznu jahtu dugu 36 metara, a onaj ko je kupi, na poklon dobija automobil.

Takav poslovni potez ne čudi, s obzirom da jahta košta 20 miliona evra. Brod je odmah privukao pažnju milijardera širom sveta i navodno već ima pet potencijalnih kupaca. Jahta ima četiri velike sobe, trpezariju, dnevnu sobu i vrhunsku muzičku i TV opremu. Brzina joj je oko 43 čvora. U prospektu se navodi da budući vlasnik ne mora da brine šta će s automobilom, jer u jahti postoji i garaža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik