Dvanaest Valamarovih hotela među najboljima u svijetu

Bez autora
May 30 2012

TripAdvisor, najveći svjetski portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu i ove je godine, naime dodijelio certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2012" najuspješnijim svjetskim hotelima za izvrsnost i kvalitetu usluge temeljem recenzija gostiju. Na portalu TripAdvisor nalazi se više od 60 milijuna mišljenja i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal se može pohvaliti sa 50 milijuna individualnih posjetitelja. U ovoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito prate komentare na brojnim web stranicama pa tako i na TripAdvisoru. Priznanja gostiju su im dodatni poticaj da i dalje postižu dobre rezultate te da gostima pruže najbolju moguću uslugu. Nagrađeni hoteli su: Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Tirena i Argosy u Dubrovniku, Valamar Bellevue i Valamar Sanfior u Rapcu, Valamar Koralj u Krku i čak pet porečkih hotela - Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal, Fortuna i Pical.

Dvanaest Valamarovih hotela među najboljima u svijetuTripAdvisor, najveći svjetski portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu i ove je godine, naime dodijelio certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2012" najuspješnijim svjetskim hotelima za izvrsnost i kvalitetu usluge temeljem recenzija gostiju.

Na portalu TripAdvisor nalazi se više od 60 milijuna mišljenja i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal se može pohvaliti sa 50 milijuna individualnih posjetitelja.

"U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito pratimo komentare na brojnim web stranicama pa tako i na TripAdvisoru. Priznanja gostiju su nam dodatni poticaj da i dalje postižemo dobre rezultate te da našim gostima pružimo najbolju moguću uslugu", izjavio je povodom dobivanja priznanja Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara te je ujedno čestitao svim zaposlenicima nagrađenih hotela na kvalitetnom radu i trudu.

Nagrađeni hoteli su: Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Dubrovnik President, Tirena i Argosy u Dubrovniku, Valamar Bellevue i Valamar Sanfior u Rapcu, Valamar Koralj u Krku i čak pet porečkih hotela - Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal, Fortuna i Pical.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik