Histria, Punta Verudela i Medulin pod "kapom" Park Plaze

Bez autora
May 30 2012

Pulski hotel Histria, turističko naselje Punta Verudela i hotel Medulin u istoimenome mjestu od ove će sezone nositi ime čuvenog hotelskog brenda Park Plaze. Tri Arenaturistova objekta u brendu Park Plaza naći će se nakon temeljite rekonstrukcije, svi će bit otvoreni do početka glavne sezone, uz podatak da Arenaturistove investicije iznose oko 200 milijuna kuna. Investicije u spomenuta tri objekta obuhvaćaju smještajni dio, zajedničke prostore, recepcije i restorane, vanjske i unutrašnje bazene, novi dječji klub u naselju Park Plaza Verudela, kongresni i Spa centar u hotelu Park Plaza Histria. Pojam luksuza - Park Plaza - posjeduje, vodi ili upravlja s još 38 svjetskih hotela kojima se uskoro priključuju i tri hrvatska, a do 2014. još 11 hotela koji su trenutno u fazi projekta ili izgradnje.

Histria, Punta Verudela i Medulin pod "kapom" Park PlazePulski hotel Histria, turističko naselje Punta Verudela i hotel Medulin u istoimenome mjestu od ove će sezone nositi ime čuvenog hotelskog brenda Park Plaze, najavljuje glavni ured Hrvatske turističke zajednice.

Tri Arenaturistova objekta u brendu Park Plaza naći će se nakon temeljite rekonstrukcije, svi će bit otvoreni do početka glavne sezone, uz podatak da Arenaturistove investicije iznose oko 200 milijuna kuna.

Investicije u spomenuta tri objekta obuhvaćaju smještajni dio, zajedničke prostore, recepcije i restorane, vanjske i unutrašnje bazene, novi dječji klub u naselju Park Plaza Verudela, kongresni i Spa centar u hotelu Park Plaza Histria.

Pojam luksuza - Park Plaza - posjeduje, vodi ili upravlja s još 38 svjetskih hotela kojima se uskoro priključuju i tri hrvatska, a do 2014. još 11 hotela koji su trenutno u fazi projekta ili izgradnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik