Ivančević najavio zatvaranje hotela The Queen of Montenegro

Bez autora
May 06 2012

Kompanija The Queen of Montenegro, koja je vlasnik istoimenog bečićkog hotela, najavila je otkazivanje ugovorenih aranžmana i njegovo zatvaranje do 1. juna, ukoliko se u neposrednoj blizini postave privremeni ugostiteljski objekti. Svi kapaciteti hotela su prodati do kraja novembra ove godine i sa pravom se očekuje uspješnu turističku sezonu. Međutim, ukoliko se postave planirani privremeni objekti u okruženju hotela, direktno se ugrožava poslovanje. U tim uslovima nije moguće kvalitetno obavljati posao. Kompanija The Queen of Montenegro već godinama strateški partner lokalne i Nacionalne turističke organizacije NTO u dovođenju inostranih gostiju u Crnu Goru, a da im sada, za uzvrat nadležni u Opštini Budva i državi onemogućavaju dalji rad.

Ivančević najavio zatvaranje hotela The Queen of MontenegroKompanija The Queen of Montenegro, koja je vlasnik istoimenog bečićkog hotela, najavila je otkazivanje ugovorenih aranžmana i njegovo zatvaranje do 1. juna, ukoliko se u neposrednoj blizini postave privremeni ugostiteljski objekti.

"Sve kapacitete hotela smo prodali do kraja novembra ove godine i sa pravom očekujemo uspješnu turističku sezonu. Međutim, ukoliko se postave planirani privremeni objekti u okruženju našeg hotela, direktno se ugrožava naše poslovanje. U tim uslovima nije moguće kvalitetno obavljati posao", rekao je agenciji Mina-business direktor i suvlasnik ove kompanije Dragan Ivančević.

On je naveo da je kompanija The Queen of Montenegro već godinama strateški partner lokalne i Nacionalne turističke organizacije NTO u dovođenju inostranih gostiju u Crnu Goru, a da im sada, za uzvrat nadležni u Opštini Budva i državi onemogućavaju dalji rad.

"Ukoliko se dogodi da se planirani privremeni ugostiteljski objekti postave, bićemo prisiljeni da zatvorimo naš hotel i omogućimo planiranu projekciju nadležnih da osnovna strategija turizma budu privremeni objekti", istakao je Ivančević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik