More jeftino u junu

Bez autora
May 18 2012

Turisti koji reše da svoj letnji odmor provedu u junu, proći će dosta jeftinije, jer su, kao i prethodnih godina aranžmani na početku sezone dosta povoljniji. Tako se na peščane grčke plaže može putovati za malo više od 150, a u luksuzne hotele na turskom primorju za 250 evra. Po svemu sudeći i Italija će ove godine biti pravi hit, gde u predsezoni turisti mogu letovati za 300 i nešto evra. Već tradicinalno, grčka letovališta omiljene su letnje destinacije Srba. I to ne bez razloga. A najbitniji je, naravno cena. Ove godine turisti mogu otići na Rodosu, sa obezbeđenim avionskim prevozom za 325 evra. Agencije savetuju da se na odmor ide u junu, jer su aranžmani, zaista, dosta jeftiniji, a vreme nije ništa lošije, nego u julu, ili avgustu.

More jeftino u junuTuristi koji reše da svoj letnji odmor provedu u junu, proći će dosta jeftinije, jer su, kao i prethodnih godina aranžmani na početku sezone dosta povoljniji.

Tako se na peščane grčke plaže može putovati za malo više od 150, a u luksuzne hotele na turskom primorju za 250 evra. Po svemu sudeći i Italija će ove godine biti pravi hit, gde u predsezoni turisti mogu letovati za 300 i nešto evra.

Već tradicinalno, grčka letovališta omiljene su letnje destinacije Srba. I to ne bez razloga. A najbitniji je, naravno cena. Ove godine, kako pišu Novosti, agencije "Vivatravel" turistima nudi letovanje na Rodosu, sa obezbeđenim avionskim prevozom od 325 evra.

Iz ove agencije za Novosti kažu da svojim klijentima savetuju da na odmor idu u junu, jer su aranžmani, zaista, dosta jeftiniji, a vreme nije ništa lošije, nego u julu, ili avgustu. Oni koji su spremni da poslušaju ovaj savet, mogu recimo otputovati na Santorini, luksuzno letovalište za 340 evra. Putnicima je zagarantovan dvanaestodnevni boravak u hotelu, kao i avionski prevoz.

U veliki izbor letovališta u Grčkoj, kako pišu Novosti, turisti mogu i preko agencije "Travelend". Jedanaest dana u Pefkohoriju sa autobuskim prevozom košta 70 evra, sa dodatnim dinarskim delom od 6.900 dinara. U ponudi ove agencije može se pronaći i aranžman za letovanje na Siciliji, sa po jednim noćenjem u Rimu i Napulju. Cena boravka od 6. do 19. juna, u koju je uključen i autobuski prevoz je 359 evra.

Za one turiste koji ne bi štedeli na komforu, pravi izbor je turska rivijera, u predsezoni, kada luksuzni hoteli nude brojne popuste. Tako sedam noćenja, u Alanji, preko agencije "1a travel" košta 259 evra. I "Big blu" nudi junsko letovanje povoljno. Preko njega putnici mogu letovati u Beleku i Antaliji i to u vrhunskim hotelima za oko 260 evra, a u cenu je uračunat i avionski prevoz, pišu Novosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik