Prodaja Adria Airwaysa tek na jesen

Bez autora
Jul 09 2012

Adria Airways će raspisati natječaj za strateškog partner najranije na jesen, što se kosi s naredbom vlasnika Adria grupe. Oni su prošle godine naredili na se međunarodni natječaj za traženje novog strateškog partnera mora biti raspisan do kraja ovogodišnjeg ožujka. Odluku o objavljivanju natječaja će donijeti financijski savjetnik Adrie, ženevska tvrtka za savjetodavne usluge Barons Financial Services. Prema informacijama, zainteresiranih za kupnju Adrie nema. Prodaju Adrie traže i banke koje su u vlasništvo aviokompanije stupilo s konverzijom potraživanja. Najveća banka među njima je NLB, slijede je Abanka, Hypo banka i Unicredit banka.

Prodaja Adria Airwaysa tek na jesenAdria Airways će raspisati natječaj za strateškog partner najranije na jesen, što se kosi s naredbom vlasnika Adria grupe.

Oni su prošle godine naredili na se međunarodni natječaj za traženje novog strateškog partnera mora biti raspisan do kraja ovogodišnjeg ožujka.

Odluku o objavljivanju natječaja će donijeti financijski savjetnik Adrie, ženevska tvrtka za savjetodavne usluge Barons Financial Services. Prema informacijama, zainteresiranih za kupnju Adrie nema. Prodaju Adrie traže i banke koje su u vlasništvo aviokompanije stupilo s konverzijom potraživanja. Najveća banka među njima je NLB, slijede je Abanka, Hypo banka i Unicredit banka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik