Tri kvarnerske tvrtke u sezonu uložile 23 milijuna eura

Bez autora
May 28 2012

Tri velike kvarnerske tvrtke u pripremu ovogodišnje sezone uložile su oko 170 milijuna kuna, odnosno 23 milijuna eura. Nakrupniji pothvati su otvaranje Vitality hotela Punta na Lošinju, novouređenog objekta Lošinj Hotels&Villas tvrtke Jadranka hoteli, potom potpuno preuređenje hotela Lopar i dizanje kategorizacije Turističkog naselja San Marino na tri zvjezdice rapske turističke tvrtke Imperial, ali i ulaganja Liburnia Riviera Hotela (LRH) u hotele Ambasador, Kvarner i Bristol. Uređenje Vitality hotela Punta nastavak je velikog ciklusa obnove smještajnih kapaciteta lošinjske turističke kuće koji je krenuo 2007. i tijekom kojeg će do završetka bit utrošeno preko 80 milijuna eura. Dosad su uređeni hoteli Aurora i Vespera, a u dva ciklusa investirano je preko 35 milijuna eura. I obnovljeni hotel Punta imat će četiri zvjezdice.

Tri kvarnerske tvrtke u sezonu uložile 23 milijuna euraTri velike kvarnerske tvrtke u pripremu ovogodišnje sezone uložile su oko 170 milijuna kuna, odnosno 23 milijuna eura, navodi Glavni ured Hrvatske turističke zajednice.

Nakrupniji pothvati su, navodi se, otvaranje Vitality hotela Punta na Lošinju, novouređenog objekta Lošinj Hotels&Villas tvrtke Jadranka hoteli, potom potpuno preuređenje hotela Lopar i dizanje kategorizacije Turističkog naselja San Marino na tri zvjezdice rapske turističke tvrtke Imperial, ali i ulaganja Liburnia Riviera Hotela (LRH) u hotele Ambasador, Kvarner i Bristol.

Uređenje Vitality hotela Punta nastavak je velikog ciklusa obnove smještajnih kapaciteta lošinjske turističke kuće koji je krenuo 2007. i tijekom kojeg će do završetka bit utrošeno preko 80 milijuna eura.

Dosad su uređeni hoteli Aurora i Vespera, a u dva ciklusa investirano je preko 35 milijuna eura.

I obnovljeni hotel Punta imat će četiri zvjezdice.

Glavne ovogodišnja investicija rapskog Imperiala je je obnova i modernizacija hotela Lopar u sklopu turističkog naselja San Marino, potom modernizacija 36 apartmana u turističkom naselju Suha Punta na razinu tri zvjezdice.

U tijeku su investicije u objekte opatijskog LRH-a vrijedne 35 milijuna kuna.

Rekonstrukcija hotela Kvarner izazvala je mnogo medijskih napisa, za razliki od uređenje terase uz bazen i vrtnog restorana hotela Ambasador.

U tijeku su pripremni radovi za uređenje desetog kata Ambasadora, jednog od ponajboljih opatijskih hotela, koji će postati tzv. executive floor s 20 novih soba i poluapartmana namijenjenih poslovnim ljudima koji spajaju posao i odmor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik