U Budvi oko 16.000 gostiju

Bez autora
Jun 18 2012

Na budvanskoj rivijeri boravi oko 16,62 hiljade turista, što je, prema podacima Turističke organizacije Budva (TOB), na nivou prošle godine. Od ukupnog broja gostiju, stranaca je 15,53 hiljade. Najviše gostiju, oko 10,42 hiljada boravi u hotelima, dok je u privatnom smještaju registrovano oko 6,16 hiljada. Predstavnici TOB-a su kazali da su prvi put ove godine stigli i gosti u kampovima, njih 40, što je 40 odsto manje u odnosu na isti prošlogodišnji period. Na budvanskoj rivijeri, u poređenju sa početkom mjeseca, turista je 6,6 hiljada više, a prema riječima turistički radnika ova sezona će biti uspješna. U Hotelskoj grupi (HG) Budvanska rivijera, zadovoljni su početkom turističke sezone. U njihovim hotelima u Budvi i Petrovcu boravi ukupno oko 2,25 hiljada turista, što je na nivou prošle godine, a najbrojniji su gosti iz Francuske, Njemačke, Velike Britanije, Poljske i Rusije...

U Budvi oko 16.000 gostijuNa budvanskoj rivijeri boravi oko 16,62 hiljade turista, što je, prema podacima Turističke organizacije Budva (TOB), na nivou prošle godine.

Od ukupnog broja gostiju, stranaca je 15,53 hiljade.

Najviše gostiju, oko 10,42 hiljada boravi u hotelima, dok je u privatnom smještaju registrovano oko 6,16 hiljada.

Predstavnici TOB-a su kazali da su prvi put ove godine stigli i gosti u kampovima, njih 40, što je 40 odsto manje u odnosu na isti prošlogodišnji period.

Na budvanskoj rivijeri, u poređenju sa početkom mjeseca, turista je 6,6 hiljada više, a prema riječima turistički radnika ova sezona će biti uspješna.

U Hotelskoj grupi (HG) Budvanska rivijera, zadovoljni su početkom turističke sezone.

U njihovim hotelima u Budvi i Petrovcu boravi ukupno oko 2,25 hiljada turista, što je na nivou prošle godine, a najbrojniji su gosti iz Francuske, Njemačke, Velike Britanije, Poljske i Rusije.

Najviše gostiju boravi u turističkom naselju Slovenska plaža, gdje trenutno odmara 1,35 hiljada domaćih i stranih turista.

Posjetom su zadovoljni predstavnici hotela Kvin ov Montenegro i Splendid, čiji su smještajni kapaciteti prodati do kraja septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik