Android će dobiti Flash podršku

Bez autora
Apr 30 2010

Adobe je odlučio da ne razvija Flash za iPhone i iPad uređaje, ali će zato svu svoju pažnju usmeriti na Android operativni sistem kompanije Google. Jedan od razvojnih inženjera Android platforme objavio je da će Flas biti integrisan u jednu od narednih verzija ovog operativnog sistena otvorenog koda.U pitanju je verzija 2.2, ali za sada nije poznato da li će i mobilni telefoni sa Androidom imati instaliranu novu tehnologiju. Flash Player se koristi u brojnim aplikacijama na vebu koje uključuju različite igre, pregled video materijala, animacija, različitog softvera i drugog.

Android će dobiti Flash podrškuAdobe je odlučio da ne razvija Flash za iPhone i iPad uređaje, ali će zato svu svoju pažnju usmeriti na Android operativni sistem kompanije Google.

Jedan od razvojnih inženjera Android platforme objavio je da će Flas biti integrisan u jednu od narednih verzija ovog operativnog sistena otvorenog koda.

U pitanju je verzija 2.2, ali za sada nije poznato da li će i mobilni telefoni sa Androidom imati instaliranu novu tehnologiju.

Flash Player se koristi u brojnim aplikacijama na vebu koje uključuju različite igre, pregled video materijala, animacija, različitog softvera i drugog.

Google je svoje simpatije mkoje gaji prema kompaniji Adobe potvrdio kada je integrisao Flash Player u svoj veb čitač Chrome.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik