Armanijev hotel u Dubajiu

Bez autora
Apr 28 2010

Italijanski dizajner Giorgio Armani otvorio je u utorak svoj prvi hotel i to u najvišoj zgradi na svetu Burj Khalifa. Armani je ostao dosledan svom minimalističkom stilu, pa je i hotel dizajnirao tako da dominiraju prirodne boje i jednostavan nameštaj, bez previše detalja. Hotel zauzima 6 spratova oblakodera Burj Khalifa i ima ukupno 144 sobe.Hotel je urađen u saradnji sa Emaar Properites, jednom od najvećih arapskih građevinskih firmi. Pored Dubajia, planirano je da se izgradi još nekoliko hotela u najvećim svetskim metropolama...

U Dubaiju otvoren hotel koji je dizajnirao Đorđo ArmaniItalijanski dizajner Giorgio Armani otvorio je u utorak svoj prvi hotel i to u najvišoj zgradi na svetu Burj Khalifa.

Armani je ostao dosledan svom minimalističkom stilu, pa je i hotel dizajnirao tako da dominiraju prirodne boje i jednostavan nameštaj, bez previše detalja. Hotel zauzima 6 spratova oblakodera Burj Khalifa i ima ukupno 144 sobe.

Hotel je urađen u saradnji sa Emaar Properites, jednom od najvećih arapskih građevinskih firmi. Pored Dubajia, planirano je da se izgradi još nekoliko hotela u najvećim svetskim metropolama. Prema najavama sledeći je Milan (2011.godine), a kasnije će hoteli sa potpisom Armani biti otvoreni i u Njujorku, Londonu, Tokiju, Šangaju.  

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik