Facebook - najtraženija reč

Bez autora
May 04 2010

Prema istraživanju analitičkog veb servisa Experian Hitwise, najpretraživanija reč na Google, Yahoo i Bing pretraživačima u Americi, je Facebook. Podaci se odnose na mart, a pokazuju da prosečno dva odsto korisnika traži termin Facebook. Veliki broj pretraga ode i na Facebook.com i Facebook login.Ukupno, čak 2,2 odsto pretraga Amerikanaca ode na termine koji imaju veze sa Facebookom. Prevedeno u konkretne brojke, to je 85,4 miliona Amerikanaca koji svakoga meseca u pretraživač ukucaju termin Facebook.

Facebook - najtraženija rečPrema istraživanju analitičkog veb servisa Experian Hitwise, najpretraživanija reč na Google, Yahoo i Bing pretraživačima u Americi, je Facebook.

Podaci se odnose na mart, a pokazuju da prosečno dva odsto korisnika traži termin Facebook. Veliki broj pretraga ode i na Facebook.com i Facebook login.

Ukupno, čak 2,2 odsto pretraga Amerikanaca ode na termine koji imaju veze sa Facebookom. Prevedeno u konkretne brojke, to je 85,4 miliona Amerikanaca koji svakoga meseca u pretraživač ukucaju termin Facebook.

Zbog toga su pojedini sajtovi odlučili da u svoj naziv dodaju "Facebook Login" kako bi pridobili 'deo kolača' od klikova u vezi sa ovim terminom.

Nakon Facebooka sledi, pogađate - Twitter!

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik