Festival čokolade za prvomajske praznike

Bez autora
Apr 30 2010

Ljubitelji čokolade u prilici su da tri dana uživaju u blagodetima ove poslastice na različite načine, u različitim oblicima i formama, na festivalu u Long Grouvu u Americi.Od čokoladnih kuglica, krofni, jagoda u čokoladi, pa do čokoladnih kokica, posetioci Long Grouv festivala čokolade biće u prilici da se opskrbe antioksidantima za ceo mesec. Ukoliko, pak, niste ljubitelji čokolade možete se okrepiti pivom u hladovini šatora, uz zvuke "žive" muzike - od kantri zvuka do modernog repa i hip-hopa.

Festival čokolade za prvomajske praznikeLjubitelji čokolade u prilici su da tri dana uživaju u blagodetima ove poslastice na različite načine, u različitim oblicima i formama, na festivalu u Long Grouvu u Americi.

Od čokoladnih kuglica, krofni, jagoda u čokoladi, pa do čokoladnih kokica, posetioci Long Grouv festivala čokolade biće u prilici da se opskrbe antioksidantima za ceo mesec.

Ukoliko, pak, niste ljubitelji čokolade možete se okrepiti pivom u hladovini šatora, uz zvuke "žive" muzike - od kantri zvuka do modernog repa i hip-hopa.

Ljubitelji šopinga uživaće u svojim omiljenim aktivnostima, a ukoliko nisu zadovoljni ponudom koju ima Long Grouv, mogu svratiti do Čikaga koji najbliži veliki grad.

Festival čokolade se u Long Grouvu održava od 30. aprila do 3. maja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik