Najbolji provod je u Americi

Bez autora
May 10 2010

Popularni sajt Tripadvisor.com objavio je dobitnike "Nagrade za najbolju destinaciju 2010" po izboru putnika i posetilaca ovog sajta.Prva tri mesta odneli su severnoamerički gradovi Nju Orleans, Njujork i Las Vegas, a potom sledi južnoamerički Buenos Ajres. Od evropskih gradova, najbolje plasiraran je London, a potom slede Berlin i Njukasl. Nagrada je Nju Orleansu otišla zbog tradicionalnog južnjačkog gostoprimstva, elegancije i mirnog okruženja...

Najbolji provod je u AmericiPopularni sajt Tripadvisor.com objavio je dobitnike "Nagrade za najbolju destinaciju 2010" po izboru putnika i posetilaca ovog sajta.

Prva tri mesta odneli su severnoamerički gradovi Nju Orleans, Njujork i Las Vegas, a potom sledi južnoamerički Buenos Ajres.

Od evropskih gradova, najbolje plasiraran je London, a potom slede Berlin i Njukasl.

Nagrada je Nju Orleansu otišla zbog tradicionalnog južnjačkog gostoprimstva, elegancije i mirnog okruženja.

Nagrade su dodeljene i u drugim kategorijama (Plaža i sunce, Kultura, Porodica, Noćni život, Hrana i vino...), a u većini kategorija prvo mesto su zauzeli gradovi iz S.A.D.

Ipak, u specijalnim "evropskim" kategorijama standardno se ističu London, Pariz, Rim i Berlin, kao najpoželjnije destinacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik