Ogledalo i digitalni ram u jednom

Bez autora
May 05 2010

Digitalni foto-ram i ogledalo u jednom - reč je o uređaju Specchio by Martin Szekely. Kada je isključen pretvara se u ogledalo, a uključen otkriva vaše slike.Opremljen sa Wi-Fi, Bluetoothom i NFC-om omogućuje razmenu i prenos fotografija sa vašeg kompjutera ili telefona. Tu su i ulaz za SD karticu i USB priključak za računar. Wi-Fi omogućuje i razmenu fotografija preko online servisa (RSS Facebook, Picasa, FlickR itd.).

Ogledalo i digitalni ram u jednomDigitalni foto-ram i ogledalo u jednom - reč je o uređaju Specchio by Martin Szekely.

Kada je isključen pretvara se u ogledalo, a uključen otkriva vaše slike. Opremljen sa Wi-Fi, Bluetoothom i NFC-om omogućuje razmenu i prenos fotografija sa vašeg kompjutera ili telefona. Tu su i ulaz za SD karticu i USB priključak za računar.

Wi-Fi omogućuje i razmenu fotografija preko online servisa (RSS Facebook, Picasa, FlickR itd.). Dodeljena mejl adresa omogućava „Specchiu“ direktno primanje fotografija poslatih preko mejla. Konačno, fotografije sačuvane u mapama na vašem računaru označenim kao „shared“ mogu da se vide na ramu. I tako ovu zanimljivu spravicu možete da nabavite za najmanje 400 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik