Oprez sa 3 D naočarima

Bez autora
Apr 25 2010

Ukoliko osećate vrtoglavicu, mučninu, zbunjeni ste i dezorijentisani, a koristite 3D naočare, onda je vreme za 30-minutnu pauzu, upozoravaju stručnjaci kompanije „Samsung“. Oni su izdali upozorenje i za trudne žene, starije ljude pa čak i alkoholičare, u kojem im se preporučuje da na sve moguće načine izbegavaju nove 3 D TV uređaje.Zvanični predstavnik „Samsunga“ navodi da bi, pored pomenutih, i tinejdžeri i deca koji su osetljivi na zdravstvene probleme koji se vezuju sa gledanjem 3 D sadržaja, trebalo da budu pod stalnim nadzorom dok gledaju 3 D programe, naglašavajući da gledanje ovakvih sadržaja može dovesti do određenih problema.

Oprez sa 3 D naočarimaUkoliko osećate vrtoglavicu, mučninu, zbunjeni ste i dezorijentisani, a koristite 3D naočare, onda je vreme za 30-minutnu pauzu, upozoravaju stručnjaci kompanije „Samsung“.

Oni su izdali upozorenje i za trudne žene, starije ljude pa čak i alkoholičare, u kojem im se preporučuje da na sve moguće načine izbegavaju nove 3 D TV uređaje. Zvanični predstavnik „Samsunga“ navodi da bi, pored pomenutih, i tinejdžeri i deca koji su osetljivi na zdravstvene probleme koji se vezuju sa gledanjem 3 D sadržaja, trebalo da budu pod stalnim nadzorom dok gledaju 3 D programe, naglašavajući da gledanje ovakvih sadržaja može dovesti do određenih problema.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik