"Pirat Bay" ugašen, pa ponovo oživeo!

Bez autora
May 18 2010

Rat Holivuda protiv najpoznatijeg svetskog "torent" sajta "Pajrat Bej" vodi se nesmanjenom žestinom, ali se švedski internet "pirati" i dalje drže.Posle najnovijeg pritiska kompanija Disney Enterprises, Paramount Pictures, Sony Pictures, Twentieth Century Fox, Universal Studios i Warner Bros na kompaniju koja opslužuje internet protokom "Pajrat Bej", ovaj sajt je noćas ponovo bio nedostupan korisnicima, ali samo na nekoliko sati!. Vlasnici "Pajrat Beja" već su reagovali preseljenjem u Holandiju a sajt ponovo radi, tako da je više miliona filmova i muzičkih numera, softverskih paketa, ponovo u "slobodnom prometu".

"Pirat Bay" ugašen, pa ponovo oživeo!Rat Holivuda protiv najpoznatijeg svetskog "torent" sajta "Pajrat Bej" vodi se nesmanjenom žestinom, ali se švedski internet "pirati" i dalje drže.

Posle najnovijeg pritiska kompanija Disney Enterprises, Paramount Pictures, Sony Pictures, Twentieth Century Fox, Universal Studios i Warner Bros na kompaniju koja opslužuje internet protokom "Pajrat Bej", ovaj sajt je noćas ponovo bio nedostupan korisnicima, ali samo na nekoliko sati!.

Vlasnici "Pajrat Beja" već su reagovali preseljenjem u Holandiju a sajt ponovo radi, tako da je više miliona filmova i muzičkih numera, softverskih paketa, ponovo u "slobodnom prometu".

Američka filmska i muzička industrija vode višegodišnju borbu za zabranu ovog sajta zbog kršenja autorskih prava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik