Plati pa gledaj

Bez autora
May 09 2010

„Jutjub“ razmatra potez koji bi mogao biti najveća izmena na ovom sajtu za video - razmenu od momenta kada je on počeo sa radom.Zvaničnici ove kompanije najavljuju da bi u narednim nedeljama mogao da se pojavi predlog prema kojem bi korisnici koji objavljuju svoje video-radove imali opciju da naplaćuju za pregled video klipova koje su kreirali. Naravno, i dalje bi ostali dostupni i besplatni video sadržaji čiji su kreatori oni koji ne žele da naplaćuju gledanje svojih klipova. Ovo se odnosi samo na autorske radove a ne i na snimke emisija odnosno muzičke spotove.

Plati pa gledaj„Jutjub“ razmatra potez koji bi mogao biti najveća izmena na ovom sajtu za video - razmenu od momenta kada je on počeo sa radom.

Zvaničnici ove kompanije najavljuju da bi u narednim nedeljama mogao da se pojavi predlog prema kojem bi korisnici koji objavljuju svoje video-radove imali opciju da naplaćuju za pregled video klipova koje su kreirali. Naravno, i dalje bi ostali dostupni i besplatni video sadržaji čiji su kreatori oni koji ne žele da naplaćuju gledanje svojih klipova. Ovo se odnosi samo na autorske radove a ne i na snimke emisija odnosno muzičke spotove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik