Prodato milion primeraka iPad-a

Bez autora
May 03 2010

Apple je prodao milion tabletnih računara iPad za 28 dana, a korisnici su na internetu kupili 12 miliona softverskih aplikacija za ovaj uređaj. Milion iPad-a, koji predstavlja kombinaciju laptop računara i naprednog telefona, prodato je brže od telefona iPhone, kojem su za isti tržišni rezultat bila potrebna 74 dana.Kompanija je prodala 300 000 iPad-a prvog dana prodaje u SAD 3. aprila, a u prvoj sedmici čak pola miliona. Korisnici iPad-a, koji može da se koristi za gledanje video snimaka, igrice, čitanje elektronskih knjiga i magazina, za pregled interneta, kupili su 1,5 miliona knjiga u digitalnom obliku...

Prodato milion primeraka iPad-aApple je prodao milion tabletnih računara iPad za 28 dana, a korisnici su na internetu kupili 12 miliona softverskih aplikacija za ovaj uređaj.

Milion iPad-a, koji predstavlja kombinaciju laptop računara i naprednog telefona, prodato je brže od telefona iPhone, kojem su za isti tržišni rezultat bila potrebna 74 dana.

Kompanija je prodala 300 000 iPad-a prvog dana prodaje u SAD 3. aprila, a u prvoj sedmici čak pola miliona.

Korisnici iPad-a, koji može da se koristi za gledanje video snimaka, igrice, čitanje elektronskih knjiga i magazina, za pregled interneta, kupili su 1,5 miliona knjiga u digitalnom obliku.

Kompanija je počela drugu fazu prodaje u SAD, predstavljanjem skuplje verzije uređaja, koja je opremljena bežičnom vezom, posle odličnog rezultata verzije sa "vaj-faj" vezom kraćeg dometa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik