"Tviter" jak na mobilnim telefonima

Bez autora
Apr 28 2010

Veb sajt za mikro-blogovanje "Tviter" objavio je kupovinu mlade kompanije "Klaudhoper", specijalizovane za slanje SMS i MMS poruka preko mobilnih telefona."Tviter" na taj način namerava da pojača svoje prisustvo na tržištu mobilne telefonije, preneli su francuski elektronski mediji. Klaudhoper će postati jedan od programa preko koga će se upravljati najvećim brojem SMS-ova koji se šalju ili primaju širom sveta. "Tviter" obavi prenos oko milijardu SMS "tvitova" mesečno i taj broj raste širom sveta.

"Tviter" jak na mobilnim telefonimaVeb sajt za mikro-blogovanje "Tviter" objavio je kupovinu mlade kompanije "Klaudhoper", specijalizovane za slanje SMS i MMS poruka preko mobilnih telefona.

"Tviter" na taj način namerava da pojača svoje prisustvo na tržištu mobilne telefonije, preneli su francuski elektronski mediji.

"Klaudhoper će postati jedan od programa preko koga će se upravljati najvećim brojem SMS-ova koji se šalju ili primaju širom sveta", izjavio je jedan od "Tviterovih" rukovodilaca Kevin Tau.

Tau je dodao da "Tviter" obavi prenos oko milijardu SMS "tvitova" mesečno i da taj broj raste širom sveta - "od Indonezije do Australije, od Velike Britanije do SAD i dalje".

Kupovina "Klaudhopera" će omogućiti "Tviteru" bolje upravljanje tom uslugom sa tehničke strane, ali pre svega finansijske, tako da "Tviter" očekuje srednjoročno ostvarenje rentabilnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik