Uskoro stiže i Google TV?

Bez autora
May 10 2010

Google je već okupirao gotovo sve oblasti medija, a uskoro bi se mogao naći i na „malim ekranima”. Iako još nema zvaničnih informacija iz kompanije Google, Internetom kruže priče da Google sprema sopstveni set-top softver.Pretpostavlja se da bi objava novog projekta, vezanog za Google TV, mogla da usledi već tokom maja na I/O konferenciji koju ova kompanija organizuje. Prema nagađanjima, u pitanju je softver baziran na Androidu, a korisnicima će omogućiti pristup čitavom setu novih alatki, aplikacija... od praćenja i analize navika gledanja TV programa, više „playback” funkcija do pretrage programa na potpuno drugačiji način.

Uskoro stiže i Google TV?Google je već okupirao gotovo sve oblasti medija, a uskoro bi se mogao naći i na „malim ekranima”.

Iako još nema zvaničnih informacija iz kompanije Google, Internetom kruže priče da Google sprema sopstveni set-top softver.

Pretpostavlja se da bi objava novog projekta, vezanog za Google TV, mogla da usledi već tokom maja na I/O konferenciji koju ova kompanija organizuje.

Prema nagađanjima, u pitanju je softver baziran na Androidu, a korisnicima će omogućiti pristup čitavom setu novih alatki, aplikacija... od praćenja i analize navika gledanja TV programa, više „playback” funkcija do pretrage programa na potpuno drugačiji način.

Sony, Intel i Logitech su već izrazili spremnost da implementiraju ovaj softver u svoje uređaje, prenosi Wall Street Journal.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik