Dio "Sveca" od 1. jula

Bez autora
Jun 22 2010

Rekonstruisane vile na Svetom Stefanu, njih deset, biće otvorene 1. jula, dok bi prve goste trebalo da ugoste 5. jula. Iz kompanije, koja je zakupila Sveti Stefan, objasnili su da će prvih deset rekonstruisanih vila biti otvoreno nakon više od tri godine pauze, dok bi se ostale otvarale dio po dio. Do kraja jula u funkciji će biti 30 rekonstruisanih vila. Grčka Restis grupa, koja i investira rekonstrukciju vila na Svetom Stefanu, angažovala je posljednjih dana oko 100 radnika, kako bi do 1. jula bio završen što veći dio posla. Iz Adriatik propertisa su saopštili da bi prvi gosti Svetog Stefana trebalo da budu Amerikanci, Evropljani i stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok će prema najavljenim rezervacijama već 9. jula biti zauzeto devet vila tog turističkog kompleksa. Zakupac i investitor očekuje i da će Sveti Stefan do sredine avgusta raditi punim kapacitetom.

Dio "Sveca" od 1. julaRekonstruisane vile na Svetom Stefanu, njih deset, biće otvorene 1. jula, dok bi prve goste trebalo da ugoste 5. jula, saopšteno je iz kompanije Adriatik propertis.

Iz kompanije, koja je zakupila Sveti Stefan, objasnili su da će prvih deset rekonstruisanih vila biti otvoreno nakon više od tri godine pauze, dok bi se ostale otvarale dio po dio.

„Do kraja jula u funkciji će biti 30 rekonstruisanih vila", kazali su agenciji Mina-business predstavnici Adriatik propertisa.

Grčka Restis grupa, koja i investira rekonstrukciju vila na Svetom Stefanu, angažovala je posljednjih dana oko 100 radnika, kako bi do 1. jula bio završen što veći dio posla.

Iz Adriatik propertisa su saopštili da bi prvi gosti Svetog Stefana trebalo da budu Amerikanci, Evropljani i stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok će prema najavljenim rezervacijama već 9. jula biti zauzeto devet vila tog turističkog kompleksa.

Zakupac i investitor očekuje i da će Sveti Stefan do sredine avgusta raditi punim kapacitetom.

Rekonstrukciju poznatog ljetovališta Restis grupa je preuzela od Aman rizortsa, kao prethodnog zakupca na 30 godina.

Osim rekonstrukcije Svetog Stefana, Restis grupa je preuzela i realizaciju projekta izgradnje novog hotela Kraljičina plaža u Miločeru, koji će prema planu imati 120 soba i apartmana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik