HAAB: Krediti za mala i srednja preduzeća

Bez autora
Jun 21 2010

Podrška malom i srednjem biznisu je jedan od najznačajnijih pravaca poslovanja Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica; kao i do sada, i ove godine nastavljamo sa dobrom praksom podrške ovom važnom segmentu crnogorske ekonomije. Kreditima od 3.000 do čak 150.000 eura, sa kamatnim stopama već od 10 odsto, pokrećemo ljetnju akciju pod sloganom: "Finansiranje Vaših ideja je naš posao". Klijenti mogu da računaju na kredite pod povoljnim uslovima, sa mogućnošću dobijanja grejs perioda, gdje dužina grejs perioda zavisi od namjene kredita. Pored kredita za mala i srednja preduzeća, među kojima se izdvajaju vrlo popularni krediti za obrtna sredstva, malom i srednjem biznisu, kao i preduzetnicima, nudimo i druge proizvode i usluge: dokumentarne poslove, platne kartice, net banking, sefove...

HAAB: Krediti za mala i srednja preduzećaPodrška malom i srednjem biznisu je jedan od najznačajnijih pravaca poslovanja Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica; kao i do sada, i ove godine nastavljamo sa dobrom praksom podrške ovom važnom segmentu crnogorske ekonomije.

Kreditima od 3.000 do čak 150.000 eura, sa kamatnim stopama već od 10 odsto, pokrećemo ljetnju akciju pod sloganom: "Finansiranje Vaših ideja je naš posao".

Klijenti mogu da računaju na kredite pod povoljnim uslovima, sa mogućnošću dobijanja grejs perioda, gdje dužina grejs perioda zavisi od namjene kredita.

Pored kredita za mala i srednja preduzeća, među kojima se izdvajaju vrlo popularni krediti  za obrtna sredstva, malom i srednjem biznisu, kao i preduzetnicima, nudimo i druge proizvode i usluge: dokumentarne poslove, platne kartice, net banking, sefove...

Svjesni činjenice da malom i srednjem biznisu ponekad nedostaje vrlo malo na putu do uspjeha i realizacije dobre biznis ideje - Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica  će malom i srednjem biznisu kao i uvijek, i ubuduće biti pouzdan partner, sada sa novom kreditnom ponudom.

Obzirom da Banka ima relevantan finansijski potencijal za stimulisanje razvoja privatnog biznisa kao glavnog pokretača domaće ekonomije, pozivamo  zaintresovane da nas posjete i uvjere se u kvalitet naše ponude, i apliciraju za neki od proizvoda koje im nudimo!

Preporučuju nas široka paleta proizvoda, povoljne kamatne stope, dugi rokovi korišćenja novca kao i predusretljivost i profesionalizam zaposlenih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik